Het Groene Huis
Blue Imprint verzorgde een workshop met betrokkenen om tot een Plan van Aanpak te komen voor een expositieruimte (87 m2) in het nieuwe Centrum voor Natuur- en Milieu Educatie Centrum (CNME) op landgoed Schothorst (Amersfoort). Tijdens de workshop kregen betrokkenen van de Gemeente Amersfoort de gelegenheid om ideeŽn voor de verhaallijn in
te brengen. Behalve het creŽren van een gemeenschappelijk vertrekpunt, waren de doelen van de workshop als volgt:

  • Formulering doelgroep(en)
  • Verkenning functionaliteit tentoonstellingsruimte
  • Formulering kernboodschap(pen)
Lees hier het rapport 'Op weg naar de verhaallijn voor een nieuwe expositie' (14-11-2013)
Na de workshop volgde een periode waarin Blue Imprint de Globale verhaallijn voor de expositie formuleerde. Hiervoor spraken wij met uiteenlopende betrokkenen en inhoudsdeskundigen. De Globale verhaallijn vormde de basis waarop de uiteindelijke expositie is gebaseerd.

Lees hier de Globale verhaallijn (Powerpoint presentatie) voor de vernieuwing van het CNME (13-02-2014)
Opening Het Groene Huis, 21 april 2016
Opening Het Groene Huis, 21 april 2016
Inhoudsontwikkeling Globale verhaallijn en auteur rapport: Manon Laterveer-de Beer
In opdracht van: Gemeente Amersfoort

Het Groene Huis
Terug